Mød bestyrelsen: Mathias Mølsted

Mød bestyrelsen: Mathias Mølsted

Mathias er 31 år gammel, jurist og næstformand i Røde Kors Hovedstadens bestyrelse. Han har tidligere været en del af landsledelsen hos Ungdommens Røde Kors.

Hvorfor har du valgt at være en del af Røde Kors Hovedstadens bestyrelse?

Jeg stiller mig til rådighed for Røde Kors Hovedstadens bestyrelse, fordi jeg identificerer mig stærkt med Røde Kors bevægelsen og de principper, som Røde Kors hviler på.

Hvilke erfaringer har du med dig, som du bruger i bestyrelsesarbejdet?

Jeg har tidligere været en del af landsledelsen i Ungdommens Røde Kors først som menigt medlem af bestyrelsen og siden som kasserer og næstformand. Derudover har jeg erfaring fra bestyrelsesarbejde i en virksomhed og andre mindre frivillige foreninger.

Hvilke drømme har du på Røde Kors Hovedstadens vegne?

Røde Kors Hovedstaden skal i endnu højere grad være et fyrtårn for det nationale arbejde i Røde Kors i Danmark. I fremtiden kan vi forhåbentlig skabe en hel buket af effektfulde aktiviteter for vores deltagere. Aktiviteterne skal samtidig være meningsfulde for lokalafdelinger i andre dele af landet, skalérbare og i videst mulige omfang er uafhængige af ekstern finansiering.
Røde Kors Hovedstaden har en unik mulighed for at drive en udvikling i det nationale arbejde og agere frontløber for nye typer af projekter, nye former for inddragelse af deltagere og nye former for frivillighed. Derfor er det min drøm, at Røde Kors Hovedstaden kan gå forrest og bidrage til at løfte det nationale arbejde i Røde Kors i hele Danmark.