Mød bestyrelsen: Hans Joensen

Mød bestyrelsen: Hans Joensen

Hans blev frivillig i Røde Kors Hovedstaden, da han for tre år siden fyldte 60 år og fik trang til at ændre kurs og lave noget mere meningsfyldt. Han er nyvalgt til bestyrelsen.

Hvorfor har du valgt at være en del af Røde Kors Hovedstadens bestyrelse?

For mig handler det meget om at mærke efter om det, man bruger den tid, man nu har tilbage på en meningsfuld måde. Jeg synes Røde Kors Hovedstaden giver så meget mening. Når jeg kan bruge min livserfaring til noget, der hjælper andre, så oplever jeg en indre glæde, som giver en masse energi. Det er ganske enkelt benzinen på min motor.

Hvilke erfaringer har du med dig, som du bruger i bestyrelsesarbejdet?

Jeg har været leder i 40 år, hvor jeg har beskæftiget mig med service og logistik. Det har givet mig masser af erfaring i at motivere, sælge, nå mål, holde fokus og få medarbejdere til at yde deres bedste ved at give dem optimale rammer.

Hvilke drømme har du på Røde Kors Hovedstadens vegne?

Jeg synes, at de mange frivillige gør en fantastisk indsats, og de ansatte ildsjæle har jeg også dyb respekt for. Kan jeg med min baggrund og erfaring understøtte og bidrage til at Røde Kors Hovedstaden kan udvikle sig positivt og fortsætte det gode arbejde, så synes jeg det er en dejlig drøm.