Natasja skriver breve til en fremmed – og det gør dem begge glade

Natasja skriver breve til en fremmed – og det gør dem begge glade

Som pædagogstuderende og mor har 27-årige Natasja fra Nordvest en travl hverdag. Alligevel har hun valgt at være frivillig brevven til en ældre kvinde, som bliver ligeså glad for at modtage brevene, som Natasja bliver af at skrive dem.

- Jeg glæder mig altid til at skrive et brev. Det er en slags luksus at tage mig tid til at overveje, hvad jeg gerne vil skrive om, og lige få tænkt over, hvad der egentlig fylder i mit liv lige nu, fortæller Natasja, som i hverdagen også skal finde tid til studiet og familielivet med mand og to børn.

Natasja meldte sig som frivillig brevven efter et indslag, hun så i tv. Hun blev efterfølgende matchet med en ældre kvinde, der bor i egen bolig i Brønshøj.

- Jeg skriver til hende om hverdagen med børnene og mit studie. Jeg spørger også ind til, hvad hun interesserer sig for. For eksempel er vi begge meget glade for katte. Jeg ved, at hun fodrer de vilde katte i hendes have, og det gør mig glad at tænke på, fortæller Natasja.

Der er en, der tænker på mig

For Natasja er det vigtigt at gøre en forskel for et andet menneske.

- Som brevven er det nemt for mig at gøre noget for at glæde en anden. Det kræver ikke ret meget af mig at skrive brevene, og jeg hygger mig meget med det. Når jeg får tilbagemeldinger fra min brevven fortæller hun, at hun er glad for at vide, at der er en, der tænker på hende. Det er rart med den form for personlige kontakt, som er der i en håndskrevet brev, fortæller hun.

Frivillige glæder sig til at få en brevven

Kunne du tænke dig at få breve fra en af de søde frivillige i Brevvenner?
Læs mere og tilmeld dig