Megastore Amager søger frivillige – vil du være med?

Megastore Amager søger frivillige – vil du være med?

Netop nu søger Røde Kors Hovedstaden frivillige til en ny og spændende Megastore på Amagerbro, som slår dørene op i slutningen af maj. Læs meget mere her.

I den store, gamle tæppebutik på Amagerbrogade 139 åbner Røde Kors Hovedstaden i slutningen af maj den 15. Røde Kors-butik i hovedstaden. Den 500 m2 store butik hedder Megastore Amager og kommer til at sælge genbrugsfund inden for brugskunst, møbler, bolig- og køkkenudstyr, nips og meget mere.

Megastore Amager vil blive ledet og drevet af frivillige – og det er her, du kommer ind i billedet! Som frivillig vil du arbejde med alt fra servicering af kunder, opsætning af varer, modtagelse af donationer, ledelse, administration og meget mere.

I slutningen af maj åbner den 15. Røde Kors-butik i hovedstaden på Amagerbrogade 139.

Hvis du har lyst til at blive frivillig, vil vi gerne invitere dig til et infomøde:

  • Søndag d. 6. maj fra 14-15:30

Klik her og tilmeld dig et infomøde

På infomødet vil du få:

  • Et generelt indblik i Røde Kors’ organisation, historie og virke.
  • Et indblik i butikkens nye, spændende arbejdsopgaver.
  • Mulighed for at drøfte hvad du ønsker at bidrage med som frivillig i butikken.

Butikkens overskud går blandt andet til at støtte lokale projekter for udsatte og sårbare mennesker på Amager – Røde Kors Hovedstaden har blandt andet Netværkshuset Kastruplund, Turtjenesten og Familienetværket som aktiviteter på Amager.

Vi håber samtidig at se dig til donationsdag i butikken, lørdag d. 7/4 fra kl. 12-15, hvor du kan donere genbrugsguld til butikken.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Røde Kors Hovedstaden på mail genbrug.rkh@rodekors.dk eller telefon 26 47 08 94.

Du kan allerede nu følge Megastore Amager på Facebook og Instagram.

Vi glæder os til at se dig!