Taskforce

Vil du hjælpe til, når der opstår situationer, som kræver ekstra frivillige hænder?

Røde Kors er altid til stede, og i hovedstaden opstår der løbende situationer, hvor frivillige kan hjælpe. Derfor er der ofte behov for frivillige, som kan og vil give en hånd med, når særlige situationer kræver lidt ekstra. Hvis du gerne vil hjælpe som frivillig, kan du tilmelde dig vores taskforce-liste – så får du besked i din indbakke, hvis der er noget, du kan hjælpe med i en akut situation.

I de seneste år har frivillige blandt andet hjulpet til ved arrangementer og messer, bemandet modtagestationen for flygtninge på Københavns Hovedbanegård og sørget for mad, varme og omsorg til byens hjemløse i nødherberg, når kulden blev for voldsom udenfor.

Hvis du tilmelder dig, modtager du en mail, når der er et ekstra behov for frivillige til en bestemt, kortvarig opgave. Du forpligter dig ikke til at stille op, men vil få kontaktoplysninger, så du kan melde dig og blive sat ind i opgaverne. Du kan til enhver tid afmelde beskederne fra taskforcen igen.

Tilmeld dig ved at følge dette link.

Bliv frivillig

Har du lyst til at være en del af fællesskabet i en af de mange andre aktiviteter i Røde Kors Hovedstaden, kan du få et overblik over mulighederne her. Er du i tvivl om, hvordan du bedst kan bidrage, så tilmeld dig et informationsmøde. Læs mere og tilmeld dig her.