Hovedstadens jubilæum blev fejret til sommerfest

Hovedstadens jubilæum blev fejret til sommerfest

Fredag den 25. august var alle frivillige i Røde Kors Hovedstaden inviteret til den årlige sommerfest, og det var som altid en fornøjelig affære. I år fylder Røde Kors Hovedstaden 100 år, og derfor var sommerfesten ekstra festlig. Læs mere og se billeder her.

Af: Ulrik Stavnsbjerg Offersen, Lone Israelsen (foto) og Rikke Lynge (foto)

 

Med rød løber, bobler i glasset og et jubilæumsskrift blev hundredvis af frivillige fredag den 25. august budt velkommen til en eftermiddag og aften fuld af festligheder.

Anledningen var den årlige sommerfest for frivillige, der i år var en kombineret sommer- og jubilæumsfest, da Røde Kors Hovedstaden fylder 100 år i 2017.

Læs meget mere om jubilæet her!

De mange langborde var stuvende fulde af glade frivillige, der nød et hyggeligt gensyn med deres frivillige kollegaer og andre frivillige fra de mange aktiviteter i Røde Kors Hovedstaden. Snakken gik lystigt over bordene, og heldigvis viste vejret sig fra sin nådige side.

Tryllekunstner og taler

For at starte festen underholdt en tryllekunstner med forskellige tricks – blandt andet en ganske morsom opvisning som bugtaler (se billede nederst i artiklen).

Senere på eftermiddagen holdt Røde Kors’ nye præsident, Sven Bak-Jensen, tale, hvor han roste de frivilliges store indsats gennem 100 år. Efterfølgende holdt Keld Scharling, formand for Røde Kors Hovedstaden, også tale for de omkring 300 fremmødte.

Efter middagen – der blandt andet bød på fem helstegte pattegrise – blev der fyret op under dansegulvet.

Som aftenens sidste indslag blev 100 balloner delt ud til de mange frivillige, der på samme tid gav slip, og under store klapsalver fløj ballonerne smukt hen over byens tage. Tak for en dejlig fest!

Se billeder fra festen her!