Frivillige og deltagere fra Røde Kors Hovedstaden samlede ind

Frivillige og deltagere fra Røde Kors Hovedstaden samlede ind

Flere tusinde frivillige fra hovedstaden samlede ind til Røde Kors søndag den 7. oktober. På landsplan kom der 16 millioner kroner i indsamlingsbøsserne, og indsamlerne i hovedstaden stod for 1,5 millioner kroner af det beløb.

Af: Stine Falkenberg Kehler

Blandt de mange frivillige indsamlere, kunne man møde frivillige og deltagere fra Røde Kors Hovedstadens mange sociale aktiviteter. Det var blandt andet frivillige og deltagere fra Netværkshuset Nørrebro, som var på gaden på Nørrebro.

“Vi havde en rigtig god dag, hvor vi hyggede os sammen, imens vi samlede ind. Det er nu tredje år i træk, at vi samler ind, og det har altid været en god oplevelse” fortæller Claus Thestrup, der er koordinator i Netværkshuset Nørrebro.

DET ER RART AT GØRE EN FORSKEL

En af de deltagere fra Netværkshuset Nørrebro, der var med ude og samle ind, var Andreas. Andreas har været deltager i Netværkshuset Nørrebro i over tre år og lægger ikke skjul på, hvorfor han gerne vil samle ind til Røde Kors;

Man kan godt sige, at jeg er fan af Røde Kors. Jeg kan rigtig godt lide ånden, og at man hjælper hinanden. Når der så er mulighed for at hjælpe lidt til, så vil jeg da meget gerne være med. Jeg ser det også som en spændende oplevelse. Derudover er det rart at gøre en forskel,” fortæller han.

Vil du være frivillig i Røde Kors Hovedstaden? Så kom til et infomøde!