Vil du på studierejse til Madagaskar med Røde Kors til december?

Vil du på studierejse til Madagaskar med Røde Kors til december?

Hvis du er frivillig i Røde Kors Hovedstaden, har du nu mulighed for at komme med Røde Kors på studierejse til Madagaskar i første halvdel af december 2016.

Af: Ulrik Stavnsbjerg Offersen

 

I starten af december har du nu mulighed for at komme med Røde Kors til Madagaskar, hvis du er frivillig i Røde Kors.

Målet med studierejsen er, at deltagerne bliver i stand til at formidle Røde Kors’ internationale arbejde i eget lokalområde og til de lokalafdelinger i Røde Kors i Danmark, der støtter det konkrete venskabsprojekt eller har interesse i det internationale udviklingsarbejde.

Studierejsen foregår over 8-10 dage i første halvdel af december 2016. De præcise datoer meldes ud hurtigst muligt. Der forventes at være plads til 10-12 deltagere på rejsen.

Der afholdes et obligatorisk forberedelses- og formidlingsseminar før rejsen for alle deltagere. Seminaret varer 1 dag og forventes at blive afholdt lørdag den 8. oktober 2016.

Efter rejsen afholdes et obligatorisk seminar med formidlingsworkshops og evaluering af studierejsen. Seminaret varer 1 dag og forventes at blive afholdt lørdag den 14. januar 2017.

Røde Kors betaler flyrejsen, overnatninger, transport i landet, kost, forsikringer, visum, alle billetindgange i forbindelse med det planlagte program og vaccinationer.

Deltagerne skal selv dække følgende udgifter: personlige fornødenheder, foto/film udstyr samt lommepenge under opholdet. Deltagerne skal regne med udgifter til lommepenge på mellem kr. 2.000,- og kr. 3.500,-.

OBS: Ansøgningsfristen er mandag d. 15 august, og du kan kun søge, hvis du er frivillig i Røde Kors.

Her kan du læse meget mere om udvælgelseskriterierne og turen generelt, og du skal bruge dette ansøgningsskema, hvis du søger.

Når ansøgningsskemaet er udfyldt, skal du sende en mail til aia@rodekors.dk og vedhæfte dit ansøgningsskema.

Sæt venligst Susanne Vingaard fra Ledelsessekretariatet i Røde Kors Hovedstaden CC på din mail. Hendes mail er sv@rodekors.dk.