Netværkshuset Kastruplund

Netværkshuset Kastruplund

Netværkshuset Kastruplund er et mødested i Kastrup for de 18-65-årige, som savner flere relationer. Her er der plads til mennesker med forskellige aldre og baggrunde, som mødes til fælles oplevelser og erfaringsudveksling.

Netværkshuset drives primært af frivillige med stor fokus på brugerinddragelse, og husets aktiviteter tilrettelægges så vidt muligt efter brugernes ønsker. Netværkshuset tilbyder en lang række sociale aktiviteter og arrangementer, såsom madlavning, udflugter, Walk and Talk og Ungværket.

Huset er også åbent for dem, som blot ønsker en kop kaffe og en uformel snak.

Bliv frivillig

Som frivillig i Netværkshuset Kastruplund er du med til at understøtte et aktivt meningsfyldt fællesskab med plads til mennesker med forskellige kulturelle og sociale baggrunde.

Sammen med husets brugere og frivillige vil du være med til at forberede og gennemføre forskellige aktiviteter som fællesspisning, værksteder og gåture samt at skabe en tryg og hyggelig atmosfære.

Du skal være åben og have overskud til at lytte. Du behøver ingen særlig uddannelse for at blive frivillig. Det vigtigste er, at du er nærværende og har lyst til at lære nye mennesker at kende.

Kom på besøg

Netværkshuset ligger i baghuset på Kastruplundgade 13, 2770 Kastrup.

Du kan læse mere om Netværkshuset Kastruplund på deres Facebookside, hvor du også kan se det aktuelle ugeprogram.

BLIV FRIVILLIG NU

Vil du høre mere om Netværkshuset Kastruplunds tilbud eller om muligheden for at blive frivillig?

Så kontakt netværkshusets konstituerede leder Stine Weller på 2811 2110 eller stiwel@rodekors.dk.

DET GØR VI OGSÅ

Deltag i et Informationsmøde og hør om alle vores aktiviteter.

Tilmeld dig her

Følg med på Facebook