Frokostpausen

Frokostpausen

Frokostpausen er et fællesskab, hvor seniorer nyder en let frokost sammen. Det er hyggelige timer, hvor du har mulighed for at dele oplevelser og livshistorier.

Det koster 20 kroner at spise med til frokost.

Hvis man har svært ved selv at komme frem, kan man blive hentet i vores bus. Det koster 50 kroner, hvis man vil hentes af bussen inklusiv mad. Vi kan desværre ikke love busafhentning, men vi gør vores bedste for at få det til at lykkes.

Bliv frivillig

Som frivillig i Frokostpausen er det din opgave at åbne op for deltagernes muligheder for at dele oplevelser, samt sørge for en hyggelig stemning, hvor der er plads til alle. Det er dig der, i samarbejde med andre frivillige, sørger for det praktiske.

Du har samtidig mulighed for at være med til at udvikle indholdet af Frokostpausen sammen med andre frivillige og deltagerne. Det kan blandt andet være besøg af fortællere, oplægsholdere eller andre spændende indslag med relevans for deltagerne.

 

 

BLIV FRIVILLIG NU

Deltag i et infomøde for at få alle de praktiske informationer og for at lære organisationen bedre at kende.

Tilmeld dig her

Vil du vide mere?

Vil du deltage i Frokostpausen eller høre mere om muligheden for at blive frivillig? Så kontakt Røde Kors Hovedstaden på telefon 38 33 64 00 eller send en mail til rkh.seniorkoordination@rodekors.dk

Mød Frokostpausen

Frokostpausen foregår hver onsdag fra 10.00-13.00 på Nordre Fasanvej 228 st. 2200 København N.