Fællesskaber for seniorer

Fællesskaber for seniorer

Hyggeligt samvær og gode oplevelser for alle, der er fyldt 65 år og har begrænset socialt netværk.

Besøgsvenner

Besøgsvenner mødes til hyggeligt samvær en gang om ugen enten hjemme hos besøgsmodtageren eller ude, alt efter hvad man har lyst til. Læs mere.

Turtjenesten

Turtjenesten tilbyder oplevelser for ældre borgere i hovedstaden med begrænset netværk. Læs mere.

Vågetjenesten

Vågetjenestens frivillige skaber ro og tryghed for døende og deres pårørende ved at være til stede og støtte den døende i livets sidste timer. Læs mere.

Bogfællesskabet

Bogfællesskaber giver mennesker, der interesserer sig for litteratur, muligheden for at finde sammen og hygge sig over en god bog. Læs mere.

Madvenner

I aktiviteten Madvenner bliver ældre og frivillige matchet en-til-en, og fællesskabet omkring det gode måltid er i centrum. Læs mere.

Frokostpausen

Frokostpausen er et fællesskab, hvor seniorer nyder en let frokost sammen. Det er hyggelige timer med mulighed for at dele oplevelser og livshistorier. Læs mere.

Shoppingguider

Frivillige hjælper ældre med at købe ind og kan samtidig guide til andre tilbud for seniorer. Læs mere.

Tryghedsopkald

Frivillige ringer til seniorer med begrænset netværk en gang i døgnet for at skabe tryghed. Læs mere.

Fortæl for livet

Gennem en møderække på 8-10 gange inviteres seniorer til at erindre, fortælle og lytte til betydningsfulde historier fra livet. Læs mere.

Rådgivning for seniorer

Frivillige vejleder i spørgsmål om eksempelvis økonomi, sociale aktiviteter samt diverse (tilskuds-)ordninger målrettet seniorer. Læs mere.

Messe for nye og kommende pensionister

Kom og vær med og bliv inspireret til en aktiv pensionisttilværelse med spændende aktiviteter og gode fællesskaber. Læs mere.