Værket

Værket

Værket er et trygt fællesskab, hvor du hver anden uge i eftermiddags/aftentimerne mødes med andre voksne mellem 30 og 60 år. Du bliver del af en gruppe, hvor du sammen med frivillige i Værket hygger dig, udveksler erfaringer og laver øvelser inden for forskellige temaer.

Som deltager får du konkrete redskaber, som kan kan være med til at hjælpe dig med at komme videre i dit liv og bryde ensomheden. Hver netværksgruppe består af op til 10-12 mennesker, og hvert netværk har tilknyttet 3-4 frivillige.

Værket er et samarbejde mellem Mary Fonden og Røde Kors og er støttet af VELUX FONDEN.

Bliv frivillig

I Værket kan du som frivillig være med til at bryde ensomheden og skabe en bedre tilværelse for deltagerne.

Som frivillig bliver du tilknyttet en netværksgruppe, som mødes en gang hver anden uge, hvor I sammen både hygger jer og arbejder med forskellige øvelser og temaer.

Som frivillig er det din opgave - sammen med andre frivillige - at organisere netværksaktiviteterne sammen med deltagerne, igangsætte deltagernes samtaler i gruppen ved hjælp af forskellige metoder og materialer - og ikke mindst støtte og være til stede for deltagerne.

BLIV FRIVILLIG NU

Deltag i et infomøde for at få alle de praktiske informationer og for at lære organisationen bedre at kende.

Tilmeld dig her

 

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om Værket eller muligheden for at blive frivillig? Så kontakt os på 38336400 eller vaerket.rkh@rodekors.dk