Coronavirus: Information til frivillige

CORONA-INFORMATION TIL FRIVILLIGE

Kontorer og mødelokaler på Nordre Fasanvej er åbne, og de sociale indsatser er i gang og følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer. 

Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte de ansatte konsulenter.

Karantæne og mundbind

Vi følger Udenrigsministeriets rejsevejledninger. Hvis du rejser til et land, hvor du efterfølgende skal i karantæne, gælder det naturligvis også for dit frivillige arbejde.

Hvis du føler dig syg eller er blevet testet for coronavirus, fordi du har været udsat for smitte, beder vi dig blive hjemme, til du er symptomfri og/eller har fået testsvar om, at du ikke er smittet.

I enkelte af vores indsatser, hvor der er tæt kontakt mellem mennesker, har alle frivillige fået udleveret mundbind. Hvis du som frivillig føler dig mest tryg ved at bruge mundbind i dit frivillige arbejde, kan du hente dem i receptionen.

Genbrugsbutikker og førstehjælp

Alle vores genbrugsbutikkerne følger myndighedernes vejledninger med plexiglas foran kassen, afstandsmarkeringer på gulvet, god plads til at passere andre kunder og masser af håndsprit.
Find din nærmeste butik her.

Vores førstehjælpskurser bliver afholdt i overensstemmelse med de forsigtighedsregler, som er bestemt af Sundhedsstyrelsen.
Find kursusoversigten her.

 

 

 

 

Mere information om Covid-19

Hvis du er i tvivl, opfordrer vi alle til at være ekstra påpasselige i deres omgang med vores medmennesker, og samtidig holde sig opdateret på statens nye centrale hjemmeside www.coronasmitte.dk , hos Sundhedsstyrelsen på www.sst.dk og på www.mitrødekors.dk.

Har du brug for hjælp?