Brug Livet, Københavner! Torsdag den 27. oktober

Brug Livet, Københavner!

Torsdag den 27. oktober, kl. 17:30 – 19:30
Kulturhus Indre By og online

Hvordan ser fremtidens pensionistliv ud? Hvad kommer der til at ske i samfundet de næste 15-20 år som kommer til påvirke os der bliver ældre?

Digitaliseringen påvirker ikke bare det praktiske liv men også vores sociale liv, hvor risikoen for at blive ensom er stor. Derfor skal vi blandt andet høre om seniorbofællesskaber og fællesskaber generelt.

Du kommer til at møde:

  • Carsten Bech, direktør for Institut for Fremtidsforskning
  • Stig Hessellund, projektchef hos RealDania
  • Hanna Christensen, projektleder – ABC for mental sundhed hos DGI

Du kommer også til at møde en håndfuld spændende organisationer og foreninger, som gerne vil fortælle dig om, hvordan der er brug for dig og dine kompetencer i deres frivilligaktiviteter.

Tilmeld dig enten det fysiske arrangement eller online-udgaven nedenfor.

Når du tilmelder dig vores inspirationsaften via ovenstående blanket giver du dit samtykke til, at Røde Kors Hovedstaden må kontakte dig og behandle dine oplysninger ifm. din deltagelse i Brug Livet, Københavner!-arrangementet torsdag den 27. oktober 2022. Alle oplysninger opbevares forsvarligt i henhold til databeskyttelseslovgivningen og slettes senest 30 dage efter inspirationsaftenen er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at skrive til os på bruglivet@rodekors.dk.