Kompetenceudvikling for frivillige ledere

Kompetenceudvikling for frivillige ledere

Som frivillig leder er du med til at sikre, at dine frivillige kolleger har de bedst mulige rammer for at skabe positive fællesskaber og udvikling for de mennesker, vi hjælper. Vi gør derfor en dyd ud af at løbende tilbyde dig muligheder for at udvikle dine faglige og personlige egenskaber som leder.

Røde Kors Hovedstaden er medlem af Center for Ledelse (CfL). Det betyder, at du som frivillig leder frit kan deltage i CfLs Klubhusmøder, hvor aktuelle ledelsesudfordringer er på dagsordenen.

Hvad er et CfL-Klubhusmøde?

Et CfL-Klubhusmøde er et halvdagsarrangement typisk fra 9-12. Her deltager ledere fra det offentlige og private erhvervsliv, og inspireres af relevante teorier, cases og best practice. Deltag hjemmefra via Zoom eller vær med i CfLs lokaler på Østerbro. Efter kl. 12 er der mulighed for at blive og spise frokost og styrke dit netværk.

Du kan deltage alene, men vi opfordrer til at deltage sammen med en frivillig lederkollega, for at sikre læring og videndeling.

Hvordan kommer jeg med?

Er du frivillig leder og ønsker du at deltage, kan du finde oversigten over Klubhusmøder nedenfor. Følg linket til den enkelte begivenhed og find tilmeldingsformularen nederst på siden. Udfyld navn, titel (frivillig leder), email, mobil, organisation (Røde Kors Hovedstaden) og firmaadresse (Nordre Fasanvej 224, 2. 2200 KBH N) og angiv om du vil deltage fysisk hos CfL (med eller uden frokost), København eller online.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ideer til kurser for frivillige, så kontakt udviklingskonsulent Emilie Schapira på rkh.emilie.schapira@rodekors.dk.