Oplæg om cyklisme og cykelkultur i Hovedstaden

Oplæg om cyklisme og cykelkultur i Hovedstaden

Dato/klokkeslæt
Dato - 28. februar 2018
19:00 – 21:00

Lokation
Røde Kors Hovedstaden

Kategori


 

Bliv klogere på cykelkulturen i Hovedstaden

 

Dato: Onsdag den 28. februar kl. 19.00-21.00

Sted: Røde Kors Hovedstaden, Nordre Fasanvej 224, 2. sal. København N (benyt indgangen ved Urban Gym, Nordre Fasanvej 218)

Der findes mange måder at begå sig i trafikken på, så hvordan sikrer vi os bedst i trafikken som cyklister? Dét og meget mere vil trafikforsker Marlene Kjær stille skarpt på i sit oplæg om cykelkultur og trafiksikkerhed i Hovedstaden.

I Røde Kors Hovedstaden sætter vi med vores cykeltræning fokus på, at det er vigtigt at kunne cykle og vide noget om cykelkulturen især i Hovedstaden, når man bor her. Derfor inviterer vi til oplæg om cyklisme. Du er meget velkommen, uanset om du tidligere har været cykeltræner hos os, har interesse indenfor feltet, eller måske overvejer at blive cykeltræner.

Tilmelding sker efter ‘først til mølle’ princippet, da vi har begrænsede antal pladser. Du kan tilmelde dig via følgende adresse: hovedstaden@rodekors.dk, skriv ’Oplæg om cyklisme’ i emnefeltet eller ring på: 38336400. Der vil blive serveret te og kaffe. Alle er velkomne til kurset.

 

Vi glæder os til at se dig 🙂

De bedste hilsner,

Røde Kors Hovedstaden

PRAKTISK: 

KONTAKT:

Ann-Katrine Lisby Dahm
Intern koordinator for sociale aktiviteter
Mobil: 22 91 59 62   rkh.annkatrine@rodekors.dk
TILMELDING: Vi lukker for tilmelding når/hvis vi når op på 40 deltagere

 

Bookings

Tilmeldinger er lukket til dette event.