Grænselandet mellem sårbarhed og robusthed

Grænselandet mellem sårbarhed og robusthed

Dato/klokkeslæt
Dato - 1. marts 2018
19:00 – 21:00

Lokation
Nordre Fasanvej 224

Kategori


 

Målgruppe:

Kurset er åbent for alle

Dato:

Torsdag den 1. marts 2018, kl. 19.00-21.00 (inkl. pause)
 

Det er desværre ikke en myte, at stress også handler om selvværd, perfektionisme eller det at være særlig sårbar. Og det er i personligheden, vi blandt andet finder beskyttelsesfaktorerne. Robustheden om du vil.

Foredraget tager emner op som: Personlighed og stress. Hvordan hænger det sammen? Følelserne og stress. Kan vi lære at kontrollere vores følelser? Selvværd og stress. Har folk med lavt selvværd større risiko for at få stress. Perfektionisme og stress. Er man i farezonen, hvis man hele tiden vil være den bedste eller undgå fejl? Robusthed og stress.

Foredragsholder Thomas Milsted afholder foredraget.
Han har i mere end 15 år været en af landets mest benyttede foredragsholdere indenfor områder som stress, trivsel og arbejdsglæde. Han får topkarakter fra deltagerne på hans kurser, hvad enten han står over for det store konference publikum eller den mindre gruppe i det lukkede forum. Hans form er ligefrem og han forstår at levere et vigtig og komplekts budskab med et glimt i øjet – på en letforståelig og helt nede på jorden måde.
Forplejning: Kaffe/the samt kiks og frugt

Sted:

Røde Kors Hovedstaden, Nordre Fasanvej 224. 2. sal., 2200 København N, Kursuslokalet for enden af gangen (længst væk fra receptionen)

Pris:

Gratis

Tilmelding:

OBS – På grund af stor interesse kan du nu kun tilmelde dig kurset, hvis du er tilknyttet Røde Kors Hovedstaden som enten frivillig eller deltager i en aktivitet. Skriv til hovedstaden@rodekors.dk eller ring på tlf. 38 33 64 00 for at tilmelde dig.

Oplysninger:

Max 45 deltagere.

Bookings

Dette event er fuldt booket.