Jobsalonen

Jobsalonen

Vi hjælper dig med din jobsøgning i Jobsalonen.

Af forskellige årsager kan du være kommet langt væk fra arbejdsmarkedet, og det er altid godt at tale med andre om det og få hjælp og sparring.

Det får du i Jobsalonen, hvor frivillige åbner op for snakken, og her er der tid og plads til dig. De frivillige kan både rådgive om jobønsker, jobmuligheder og uddannelsestilbud, samt hjælpe med at skrive dit CV eller jobansøgninger.

Jobsalonen holder til i Netværkshuset Nørrebro (Nordre Fasanvej 228), og der er åbent hvert onsdag fra kl. 13.30 - 15.30 hele året rundt. Det kræver ingen tilmelding at få hjælp i Jobsalonen - du møder bare op.

Der er både computere og printere til fri afbenyttelse.

Er du i tvivl om, hvor du skal lede efter job, hvordan du skriver en ansøgning, eller hvad du skal lægge vægt på til en jobsamtale? Så er Jobsalonen en mulighed for dig. Jobsalonen har tilknyttet et hold af frivillige, som kan hjælpe dig med jobsøgningen og optimere dine chancer for at få jobbet.

Rådgiverne kan både hjælpe dig med din ansøgning, udformning af dit CV, forberedelser til jobsamtalen og meget mere. De kan også give dig tips til de hjemmesider, hvor stillingerne bliver slået op.

Jobsalonen har åbent hver onsdag fra kl. 13.30 - 15.30 og holder til i Netværkshuset Nørrebro (Nordre Fasanvej 228, stuen, indgang via gitterporten, 2200 København N).

Det er gratis at bruge Jobsalonen.

 

Som frivillig i Jobsalonen er du med til at hjælpe folk godt på vej på det danske arbejdsmarked. Din rådgivning er med til at skabe tryghed for den jobsøgende og afklare vigtige spørgsmål, som vedkommende ikke kan få svar på andre steder.

Dine kompetencer

Som frivillig i Jobsalonen skal du vide, hvordan man skriver ansøgninger og udformer et CV, og kunne vejlede andre i det. Du skal også være i stand til at rådgive om, hvordan man gebærder sig til en jobsamtale, og hvilke hjemmesider, man skal besøge for at finde ledige stillinger.

Derudover skal du være åben, tolerant og tålmodig. Hvert ansøgningsforløb kan godt strække sig over flere gange, hvorfor det er vigtigt at du er mødestabil og engageret.

 

Vil du høre mere om Jobsalonens tilbud eller muligheden for at blive frivillig?

Så kontakt Røde Kors Hovedstaden på tlf. 38 33 64 00 eller send en mail til hovedstaden@rodekors.dk.