Kommunikationsgruppen

Kommunikationsgruppen

Kommunikationsgruppen har til opgave at synliggøre det store stykke arbejde, som de frivillige i Røde Kors Hovedstaden udfører.

Vi arbejder bredt med kommunikation og har som klar ambition at være aktuelle og vedkommende - uanset om vi fortæller historier på Facebook, skriver nyheder til vores hjemmeside, pitcher idéer til lokalpressen eller deler et godt billede på Instagram.

Som frivillig skal man have et skarpt øje for journalistik og kommunikation og være god til at jonglere med platformene: Er du eksempelvis ude og interviewe en frivillig, mens der opstår muligheden for et godt billede til vores Instagram - så tag endelig billedet og lad os bruge det.

Vi er organiseret i de følgende grupper:

  • Skribentgruppen - som skriver artikler til vores hjemmeside
  • Social medie-gruppen - som har fokus på vores Facebook og Instagram.
  • Web-gruppen - som udvikler og vedligeholder vores hjemmeside.
  • Foto-gruppen - som samarbejder med skribenterne samt tager gode genrebilleder, vi kan bruge i forskellige sammenhænge.
  • Grafik-gruppen - som understøtter resten af aktiviteterne i Hovedstaden med grafiske produktioner, pjecer mm.
  • Video-gruppen - som producerer videoer der kan blive brugt på forskellige platforme.

Vi leder altid efter dygtige folk - journalister, fotografer, grafiske designere, SoMe-troldmænd, videomagere mm. - så kontakt os gerne, hvis du vil være med!

Hvis du er frivillig i én af Hovedstadens mange aktiviteter, er du altid velkommen til at kontakte Kommunikationsgruppen og bede dem dække et arrangement af enhver art, skrive et portræt af en ildsjæl eller måske blot skabe opmærksomhed på aktiviteten med henblik på at hverve nye frivillige. 

Gruppen står også klar til sparring, hvis du er stødt på en historie, men er i tvivl om, hvor den bedst bliver formidlet.

Skriv til kommunikationskonsulent Ulrik Offersen på rkh.ulrik.offersen@rodekors.dk.

 

Som frivillig i kommunikationsgruppen kan du være med til at synliggøre den indsats, vores frivillige yder for socialt udsatte gennem nyheder, billeder og video.

Dine kompetencer

Vi er meget opmærksomme på at levere et godt produkt, så du skal selvfølgelig have værktøjskassen i orden - og gerne en relevant baggrund inden for kommunikation, journalistik, fotografering, videoproduktion eller lignende - hvis du har ambitioner om at blive del af gruppen.

Derudover er det en stor fordel, hvis du er opsøgende og kan opsnappe de gode historier blandt vores mange frivillige. Og endelig er det et plus, hvis du er vedholdende både ift. at sikre interviews og historier samt i en evt. dialog med medierne.

Vil du vide mere?

Så kontakt kommunikationskonsulent Ulrik Offersen på rkh.ulrik.offersen@rodekors.dk.